Tällaisen jättikakun sain aikaan, kun kaverit tulivat juhlistamaan mun toista täyttä kybää ;) Pihla ystävällisenä siskona lainasi ilomielin barbinsa kakkuuni. Barbin iltapuku ja ruusut tehtiin vaahtokarkkitaikinasta (marshmellow fondat). Vaahtokarkkitaikinassa noudatin Kinuskikissan oppeja ja onnistui helposti ensikertalaiselta! Kuorrutus Flora vispillä, viisaammat kertovat sen olevan parasta. Btw, Roopekin teki ihan hei oikeesti noita ruusuja (joita on muuten tasan 20 kakussa!). Noin seitsemän jälkeen kulti heitti hanskat tiskiin ja meni pihalle haukkaamaan raitista tai vähemmän raitista ilmaa ;)

Kakku on tehty kahdesta suklaakääretorttupohjasta. Tosi helposti ja nopeasti tosta kääretortusta saakin pohjan kakkuihin, kannattaa kokeilla. Välissä on mansikkarahkaa ja muistaakseni jälleen Kinuskikissan suklaatäytettä. Äidin tekemä omenahillokin päätyi kakkuun itsellenikin vähän yllättäen. Kakun täytin suuren kulhon sisälle aineksia kuvan mukaisesti laittaen, ja annoin jämäköityä yön yli.

Ruman sauman mekossa peitin kätevästi tekemällä pukuun jännän yksityiskohdan ;)

Ja tälläisen kakun (suunnilleen samoilla täytteillä, kuin ylempi) tein harjoitustyöksi ennen varsinaista kakkua. Tissikakuksi ristitty LUOMUS päätyi työkavereiden suihin ;) Joo tiedän, on tosi tosi ruma :D