Konvehtiprojekti sai alkunsa, kun mietin, mitä antaa appivanhemmille joululahjaksi. Tiedän heidän (meidän muiden tavoin) rakastavan suklaata ja siitä se ajatus sitten lähti ;) Pian muutamiin minunkin seuraamiin blogeihin ilmestyi konvehtiluomuksia. Itse olin niin aloittelija, etten sotkenut suklaan temperoimista konvehtihässäkkään - äiti nimittäin pudisteli päätään joka iltayhdeksältä, kun suklaatehtaani avautui meidän keittiössämme. Eipä tainnut meidän talossa kukaan nukkua levollisesti ennen joulua ;) Nyt se projekti on saatu ensimmäistä kertaa päätökseen ja olen kokemusta rikkaampi.

Kokeilin eri suklaita ja totesin Pandan olevan loistavaa (vaikka monet asiantuntijat sanovatkin, ettei se suklaata edes ole). Se ei nimittäin harmaannu ilman temperointia, kuten monet muut suklaat. Perusidea oli sulattaa suklaa, mahdollisesti maustaa se ja jämäköittää uuteen muotoon.

Lahjarasiasta löytyi mm. sitruunan ja mintun makuisia konvehteja, sekä tryffelipalleroita. Aikaa vievää hommaa, mutta palkitsevaa :)

 

 

 

 

 

 

 

Sipaus kultapulveria - Avott!