Nyt tulee päivitystä pikkasen jäljessä. Minulla alkoi uusi, autuas vaihe elämässä ja työpaikka oli jätettävä, ainakin toistaiseksi. Opiskelija kun saattaa tarvita töitä sillon tällöin ;) Kiitokseksi ihanille työkavereille vein makeutta suun täydeltä.

Tämä kakku on kolmen suklaan Dajmjuustokakku, tämän aivan ihanan ohjeen bongasin yhdestä lempiblogistani, Helmeilevää. Ohjeen löydät kaiketi täältä osoitteesta.

Koristelu tuotti hieman päänvaivaa, koska elokuun lopussa tuoreita, hyviä mansikoita ei oikein ole saatavilla. Sulatin lävikössä pakastemansikoita ja kuivattelin niitä talouspaperilla. Toki muutkin marjat olisivat varmasti kelvanneet, mutta halusin nimenomaan mansikoita! Hieman sitruuna kehiin väriksi ja spritsaukset suklaalla. Dajm-rakeita on myös tuossa päällä. NAM!

Mervin pyynnöstä tein myös muutaman konvehdin pika-pikaa aamulla kahvin seuraksi. :) Hassuja suttuja niistä sain aikaiseksi!

Pandan valkosuklaata ja Hurmaavaa Tummaa. Laitoin näihin konvehteihin keksiä joukkoon. Sopi ihan hyvin.

Kiitos ihanalle työporukalle: Carsalle, Tompalle, Sannalle, Merville ja erityisesti Susannalle, onnea ja menestystä uudessa, haastavassa työssä! Aivan, ja Jupelle terkut!!! Toivottavasti seuraatte blogia jatkossakin :) Ja kommentoikaahan nyt jotain tänne, että kuulen jotain teistä!

P.S. Pakko kertoa: Otin kakun jämät mukaan kotiin. Johanna oli tulossa yökylään, pysähdyimme matkalla kotiin Itäharjun  Prismaan Roopen ja Johannan kanssa. Parkkipaikalla Roope heitti kakut väärin päin auton penkille :( onneksi Johanna ehti maistamaan sitä jo matkalla ennen äksidenttiä! :) Pienen kiukun jälkeen naurettiin jo makeasti.