Ystäväni saavutti uuden virstanpylvään elämässään reilu viikko sitten valmistuessaan lähihoitajaksi. Lupauduin tekemään kakun. Halusin kuvata kakkuun hoitajan jollain keinolla. Valitsimme kakun värimaailmaksi lilan ja mauiksi kakkuun mustikkaa ja valkosuklaata moussen muodossa.

 

Sokerikakkupohjan välissä kaksi moussetäytettä, mustikka ja valkosuklaa. Ohjeet mousseille otin Miralta Karamelli Cakes -blogista. Välissä on myös vadelmamarmelaadia (vähän niinku kuningatar-fiilikseen). Kakun kokosin tuollaisen reunakalvon avulla. Todella kätevä apuväline! Niitä saa ostaa ainakin sellaisista nettikaupoista, jotka ovat erikoistuneet leivontatarvikkeisii tms. Itse taisin tilata kalvot Confetista. Kalvon voi pestä käytön jälkeen, ne ovat myös käteviä spritsauspuuhissa.

 

Lopullinen kuva on otettu mun bilekameralla, joten valitettavasti kuvan laatu jää kovin kehnoksi. Hoitaja kultatuolissaan löhöten, lilassa juhla-asussa. Hoitajan "hilkka" päässä ja varpaankynnet lakattuna :) Pursotukset vispikermaa ja maitorahkaa.

 

Tässä vielä kuvaa hoitsusta, jonka tein sokerimassasta. Käsittämättömän nopeasti kuivuu tuo tavara. Ekakertalaisena en sitä tietenkää ottanut huomioon ja se vaikutti lopputulokseen. Ensi kerralla olen viisaampi ja suunnittelen sokerimassan värjäysjärjestyksen paremmin.....

Kakku sai kehuja, kuten myöskin muut tarjoilut. Onnistunut ilta ja humalainen hoitsu ;) Superonnittelut vielä kerran rakkaalle Nannalle <3